Amedspor'a destek sırası hukukçularda

Amedspor'a destek sırası hukukçularda
Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşlarının başlattığı, Amedspor'a randevulu destek kampanyası devam ediyor. Amedspor'a destek bu kez, hukukçulardan geldi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Baro Başkanı Nahir Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Amedstore mağazasına gelerek, yaptıkları alış-verişle, yeşil kırmızılı kulübe destek verdi.

Bugün Saat.16.00'da Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile baroya üye bazı avukatlar, Ceylan-Karavil AVM'deki Amedstore Mağazasına geldi. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı tarafından karşılanan Baro Başkanı Eren ve arkadaşları, daha sonra mağazadaki ürünleri tek tek inceleyerek, alacakları forma, atkı yada Amedspor armalı ürünleri seçti.

erentigris.jpeg

Yaptıkları alış-veriş sonrası Tigris Haber'e konuşan Baro Başkanı Eren, Amedspor'un toplumda birleştirici bir etki yarattığını belirterek, "Diyarbakır halkına sosyal açıdan en büyük moral kaynağının Amedspor olduğunu düşünüyorum. Amedspor'un aldığı başarılar karşısında sadece Diyarbakır'da yaşayanlar değil bölge, ülke hatta ülke dışında bulunan yeşil kırmızılı taraftarları mutlu ediyor. Hepimizin mutluluk kaynağı oldu. Bu kapsamda her kesimden insanların da kulübe maddi manevi destek sunması gerekir. Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşu, oda ve derneklerin başlattığı bu kampanyayı anlamlı buluyorum. Her kesin imkanları ölçüsünde Amedspor'a katkı sunması çağrısında bulunuyorum. Amedsporumuzun kalan maçlarını da kazanarak, şampiyonluk kupasını bu sezon Diyarbakır'a getireceğine inanıyorum" dedi.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren ve yönetim kurulu üyeleri alış-veriş sonrası Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile birlikte Amedstore mağazası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.