Amedspor’da futbol şube sorumluları belli oldu
Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, kulübün yeni yapılanması oy birliğiyle karara bağlandı.
Toplantı sonucunda; altyapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Zengin ve Servet Vural Futbol şube sorumluluğu görevlerine getirildi.
Amedspor yönetimi, yapılan bu atamaların kulübün sportif işleyişini güçlendirmeyi ve özellikle Futbol Şube sorumluluk süreçlerinde daha etkin bir yapı oluşturmayı amaçladığını açıkladı.
Ne olmuştu?
Önceki dönem Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Yazar Ali Fikri Işık, bir sosyal medya kullanıcısının "Amedspor niye iyi bir yabancı teknik direktör getirmiyor?" diye sorduğu bir paylaşımını yanıtlayarak Futbol Şube çalışmalarının menajerlerle ilerletildiğini düşündüğünü ima eden bir yanıt vermişti. Bunun üzerine Işık, Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek'in kendisini arayarak küfür ve tehdit ettiğini ifşalamıştı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.