Amedspor’da gözler hafta sonunda

Amedspor’da gözler hafta sonunda
 Haber
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor ligin 22 haftasında Kendi sahasında konuk ettiği Sarıyer’i 3-1 net bir skorla geçerek Şampiyonluk yolunda büyük çıkış yakaladı.

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor ligin 22 haftasında Kendi sahasında konuk ettiği Sarıyer’i 3-1 net bir skorla geçerek Şampiyonluk yolunda büyük çıkış yakaladı. Yeşil Kırmızılı ekipte gözler bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Düzce Cam spor maçına çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren ve ligin 21’nci haftası geride kalırken, ligde puanlar ve sıralamaları değiştiği çok önemli bir hafta yaşandı. Ligde 40 puanla 3 sırada bulunan Amedspor, Pazar günü kendi saha ve muhteşem seyircisi önünde Konuk ettiği Sarıyer spor’a karşı oynadığı karşılaşmadan 3-1‘lık galibiyetle ayrılmasının ardından çok önemli ve Altın değerinde 3 puan kazandı. Almış olduğu bu galibiyet sonrası lider Kastamonu spor ile arasındaki puan farkını 3’e düşüren ve gözlerini bu hafta deplasmanda oynayacakları zorlu Düzce Cam spor maçını galibiyetle kapatmak isteyen Yeşil Kırmızı ekip Kulakları Iğdır spor ile 24 Erzincan spor arasında oynanacak olan karşılaşmada olacak.

Bakkal: Her maç bizim için artık Derbi

Amespor Teknik direktörü Mesut Bakkal, şunları söyledi; “Bu hafta ligde çok zorlu karşılaşmalar var bizde zorlu ve taraftarlarımızın olmadığı Düzce cam spor maçına çıkacağız buradan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu hafta iki rakibimiz bir birleriyle oynuyorlar puan veya puan kaybetmeleri sonrası lig daha heyecanlı bir hal alacak. Lider Kastamonuspor ile 3 hafta önce aramızda 7 puan fark vardı. 3 puanlık bir sistemde 7 puanlık fark çok önemli değil bunu iki hafta içinde gördük, Şimdi ise liderle aramızda puan farkı tek maça düştü. Biz işimize bakıyoruz rakiplerimizin konumları bizi ilgilendirmiyor bundan sonra çıkacağımız her maçımız bizim için Derbi olarak görüyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.