Amedspor’da gündem; Teknik Direktör

Amedspor’da gündem; Teknik Direktör
Amedspor’da gündem yeni teknik direktör ve takıma yapılacak takviyeler. Yoğun bir görüşme trafiği sürdüren yönetimin bu hafta içinde yeni teknik heyeti açıklaması bekleniyor.

TİGRİS HABER - Uzun süre liderlik koltuğunda kaldıktan sonra son 7 lig maçında hayal kırıklığı yaratarak devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor’da tüm hesaplar artık sezonun ikinci yarısında yeniden ayağa kalkmak için yapılıyor. İlk 11 maçında 29 puan toplayıp ligin zirvesinde yer alan Amedspor, en yakın takipçisi Kastamonuspor’a 4 puan fark atmıştı. Son 7 maçında 1 galibiyet,2 yenilgi ve 4 beraberlik alarak sadece 7 puan toplayabilen Amedspor, devreyi lider Kastamonuspor’un 7 puan gerisinde tamamladı.

Teknik Direktör Arayışlarında Öne Çıkan İsimler

Sezonun ikinci yenilgisini aldığı ilk yarının son haftasındaki Menemen FK maçından sonra Serdar Bozkurt’la yollarını ayıran Amedspor’da yönetim öncelikle yeni teknik heyeti belirlemek istiyor. Teknik direktör adayları arasında Mesut Bakkal ve Tahsin Tam isimlerinin öne çıktığı ifade ediliyor. Yeni teknik patronun bu hafta içerisinde açıklanarak Antalya’daki devre arası kampına katılması bekleniyor. Transfer çalışmaları da yeni hocanın belli olmasından sonra şekillenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.