Amedspor’da hedef; Menemenspor

Amedspor’da hedef; Menemenspor
Somaspor galibiyetiyle üzerindeki karabulutları dağıtan Amedspor’da ilk hedef Pazar günü Menemen FK’yı deplasmanda mağlup edip devre arasına ikinci sırada girmek. Daha sonra ise takıma yapılması planlanan takviyeler için transfere odaklanacak.

TİGRİS HABER Pazar Günü Önemli Maça Çıkacak

2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta arasında Somaspor’u mağlup ederek haftalar sonra 3 puan hasretine son veren Amedspor’da tüm akıllar artık İzmir deplasmanında. Pazar günü ligin iddialı takımlarından Menemen FK ile deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor, son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen Yılmaz Vural’ın ekibini yenerek devreyi 39 puanla ikinci sırada bitirmek ve şampiyonluk umutlarını güçlü bir şekilde sezonun ikinci yarısına taşımak istiyor. Yarın (Cumartesi) İzmir’e gidecek olan Amedspor’da kart cezalıları Serkan Odabaşoğlu ve Muhammed Enes Durmuş ile kadro dışı bırakılan Gökhan Alsan takımda yer alamayacak.

Transfer Harekâtı Menemen’den Sonra

Maçın ardında takıma izin verilecek. Yönetim ve teknik heyet ise maçtan sonra devre arasında yapılması planlanan transfer çalışmalarına odaklanacak. Bekleneni veremeyen bazı isimlerle yolların ayrılması, takımlarında oynayan nokta diye tabir edilen futbolcuların transferi için çalışmalar hızlandırılacak. Transferde hata yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet, bu yüzden ince eleyip sık dokuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.