Amedspor’da herkes çok mutlu

Amedspor’da herkes çok mutlu
Kendi saha ve seyircisi önünde Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 mağ-lup ederek haftayı 3 puanla kapatan Amedspor’da yüzler gülüyor. Taraftar, yönetim ve futbolcular galibiyetin keyfini çıkarıyor.

TİGRİS HABER - Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, stresli ve yorucu bir maç olduğunu, ancak galibiyeti aldıktan sonra tüm yorgunluğu üzerlerinden attıklarını söyledi. Yıldırım, sahanın kötü zemininden şikayet ederek şunları söyledi;

“Zemin kötüydü, hava sıcak ve nemliydi, biz stres altındaydık. Sahamızdaki ilk maçın heyecanı vardı. Bütün bunlara rağmen zor olan maçı kendi lehimize çevirmiş olmamız önemli. 3 puanın gelmesi önemli, mutluyuz. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz taraftarlarımıza sobnsuz teşekkürler.”

Amedspor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise, şunları söyledi;

“Takımı şampiyonluk hedefi ile kurduk, kazanmak hedefi ile yürüyoruz. Arnavutköy maçı önemliydi. Bireysel hatadan gol yedik. Sonrasında hata yapmadık ve kazandık. İkinci yarı özgüvenli oyun anlayışımız inanılmaz iyiydi. Mağlup olmamıza rağmen maçı lehimize çevirdik, sahadan 3 puanla ayrıldık. Böyle olursa şampiyonluk yarışı içinde oluruz. Mutluyuz. Taraftar desteği önemliydi. Destek için teşekkürler.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.