Amedspor’da Kırklareli mesaisi başlıyor

Amedspor’da Kırklareli mesaisi başlıyor
Deplasmanda Şanlıurfaspor’u yenerek moral depolayan Amedspor’un, Kırklarelispor maçı hazırlıkları başladı.

TİGRİS HABERTFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Amedspor 26. Hafta maçında dün Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan Amedspor kaptan Üstün Bilgi ile 3. Dakikada öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra konuk takım oyuncusu Muhammed Enes Durmuş takımına eşitliği sağlayan golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında da istekli olan Amedspor maçımın bitimine 6 dakika kala Üstün Bilgi ile tekrar öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Amedspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle Amedspor puanını 36’ya çıkartarak 4. Sıradaki yerini korudu.

Şanlıurfaspor galibiyeti ile moral depolayan Amedspor Çarşamba günü saat 13.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başladı. Galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da tek hedef 3 puan.

Öte yandan geçtiğimiz gün Amedspor, teknik direktör Aykan Atik ile yollarını ayırmış, Atik’ten boşalan teknik direktörlük görevine Ahmet Yıldırım getirilmişti. Yıldırım son olarak Çorumspor’u çalıştırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.