Amedspor’da Serdar Bozkurt dönemi kapandı

Amedspor’da Serdar Bozkurt dönemi kapandı
Deplasmanda Menemen FK'ya yenilen, üçüncü sıraya gerileyen Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı.

TİGRİS HABER - Son 8 resmi maçında sadece 1 galibiyet alabilen Amedspor'da hasar büyük. Taraftar başarısızlık tablosu karşısında tepkili.


2.Lig Kırmızı Grup'ta uzun süre lider kaldıktan sonra çöküşe geçen Amedspor sezonun ilk yarısını zirvenin 7 puan gerisinde tamamlayarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Ligin güçlü ekiplerinden Memen FK ile deplasmanda kozlarını paylaşan Amedspor sahadan yenilgiyle ayrılarak sezonun ilk devresini 36 puanla üçüncü sırada bitirdi.

Tam Bir Hayal Kırıklığı

Rakibi karşısında etkili olamayan Amedspor, pozisyona girmekte zorlanırken bulduğu az sayıdaki fırsatı da değerlendiremedi. Buna karşılık rakibine de pozisyonlar verdi.
İzmir temsilcisini 3 puana taşıyan gol 32.dakikada geldi.

Sedat Şahintürk'ün nefis ortasında golcü futbolcu Kemal Rüzgar aynı güzellikte kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-0.

Serdar Bozkurt İle Yollar Ayrıldı

Bu sezon ikinci yenilgisini alan ve ilk kez deplasmanda mağlup olan Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı.

7'si kupa olmak üzere son 8 resmi maçında sadece 1 kez kazanabilen Amedspor, bu süreçte 4 yenilgi ve 3 yenilgi alarak adeta harakiri yaptı.
3 hafta önce görevinden ayrılan sportif direktör Murat Yiğiter, teknik direktör Serdar Bozkurt'un hatalarına dikkat çekmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum