Amedspor’da şok gelişme

Amedspor’da şok gelişme
Son dakika: TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Külübü, teknik direktör Mesut Torus ile yolları ayırma kararı aldı. 8 oyuncuya ise çeşitli cazalar verildi.

TİGRİS HABER- TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, tecrübeli çalıştırıcı Mesut Toros ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalamıştı. Ligde başarılı bir grafik çizen Amedspor yönetimi sürpriz bir kararla Mesut Toros ile yollarını ayırma kararı aldı. Karar camiada şok etkisi yarattı.

Öte yandan Toros’un ayrılık kararı ile birlikte takımda kulüp, disiplinine aykırı hareketleri nedeniyle 8 oyuncuya çeşitli cezalar verdi. 

Yönetim doğruladı

Konuyla ilgili görüştüğümüz Amed Sportif yöneticileri, Mesut Toros ile ilgili alınan kararı doğruladı. Yönetimin önümüzdeki saatlerde yaşanan gelişmelere ilişkin detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

6 maç ceza almıştı

Teknik Direktör Mesut Toros, 2 Ekim 2021 tarihinde oynanan Amedspor-Eskişehirspor maçından sonra 6 maç ceza almıştı.  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), misafir takıma kötü tezahüratlar nedeniyle Kulübe uyarı, “müsabakada rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi” iddiasıyla 6 maç ceza ve 19 bin TL de para cezası vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.