Amedspor'da yabancı kontenjanı doldu: Sürpriz ayrılık gerçekleşti

Amedspor'da yabancı kontenjanı doldu: Sürpriz ayrılık gerçekleşti
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor, transferin son gününde hareketli saatler geçirdi.

TİGRİS HABER - Amedspor, transfer döneminin bitimine saatler kala önemli hamlelere imza attı. Fenerbahçe ve Milli Takım gibi deneyimlere sahip deneyimli sol bek Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katan Amedspor, sürpriz bir transfere daha imza atıp Cheikhou Kouyaté ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bu transferin ardından yabancı kontenjanı dolan Amedspor, mevcut kadrosunda yer alan, geçtiğimiz sezon takıma katılan Yohan Cassubie ile yolları ayırdı.

Geçtiğimiz sezon tesislerden özel aracıyla çıkarken Hüseyin Diri idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın ardından Diri, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Diri'nin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Cassubie, psikolojik olarak zor günler geçirmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum