Amedspor’dan açıklama: Destek olan herkese minnettarız

Amedspor’dan açıklama: Destek olan herkese minnettarız
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor Kulübü, geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamanın bazı kesimlerce farklı yerlere çekildiği belirtilerek, “Yanlış anlaşılmalara mahal verilmiş olunmasından dolayı üzüntülerimizi ifade ediyoruz.”

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Karşılama öncesi Amedspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta Amedspor için verilen dayanışma gecesi, mali konular ve transfer konularında yazılı açıklama yapmış, verilen sözlerin yerine getirilmediği dile getirilmişti.

Kulüpten yeni açıklama

Yeni bir açıklama yapan Amedspor Kulübü, “Spor kültürü ile barışı ve dayanışmayı, değerler etrafında toplanmayı ilke edinmiş bir spor kulübüyüz. Kentin değerlerini yüceltmek adına, kısıtlı imkanlar ile  verdiğimiz mücadelede, Kent  dinamiklerinin ve Sivil Toplum  bileşenlerinin onurlu desteğini her zaman olduğu gibi yanımızda gördük, 29-11-2022 tarihinde kulübümüz yönetim kurulu olarak yapılan açıklamada dayanışma gecesinde beklentilerimizi yüksek tutuğumuzu, lakin istenilen tablolara ulaşamadığımızı beyanımızdan kaynaklı taraftar kesimlerince sosyal medya yayınları ile üzücü bir sürece hep beraber tanıklık ettik. Kaynağı beli olmayan yalan yanlış bilgilendirmeler doğrultusunda oluşan bu algı,  sadece spor kültürüne değil aynı zamanda Amed kentinin dayanışma ve Sivil Toplum değerlerini de zedelemektedir.

Dün olduğu gibi, bu günlerde ve gelecekte katkı ve desteklerini esirgemeyen Amed halkı, İş İnsanları STK temsilcilerinin, kulübe destek veren tüm bileşenlerimize AMED spor yönetimi olarak minnettarlığımızı ifade ederken, Yanlış anlaşılmalara mahal verilmiş olunmasından dolayı üzüntülerimizi ifade ediyoruz. Amedspor bileşenleri ile vardır. Birlik ve beraberlik içinde kulübümüz yaşatmak, kendimize, kentimize aidiyet duygularını yeşertmek hepimizin sorumluluğundadır. Kulübün sahibi kentin kendisidir” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum