Amedspor’dan çağrı: Zirve için kenetlenelim

Amedspor’dan çağrı: Zirve için kenetlenelim
Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi taraftara çağırıda bulundu, “Zirve için kenetlenelim” mesajı verdi.

TİGRİS HABERTFF 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor iki halfalık aranın ardından yarın Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Ligde zirve mücadelesi veren, 17 puanla ikinci sırada bulunan Amedspor bugün yaptığı antremanla hazırlıklarını tamamladı.  Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, yarın saat 13.00’da başlayacak maç öncesi açıklama yaptı, taraftara çağrıda bulundu.

Zirve yarışında Amedspor’umuza destek verelim

Yıldırım açıklamasında şu çağrıyı yaptı, “Ligde bay geçtiğimiz iki haftalık aranın ardında yarın saat 13.00'te Zonguldak Kömürspor'u konuk edeceğiz. Yeni teknik direktörümüz Aykan Atik'in gelmesi ve kadro dışı cezalısi futbolcularımızın cezalarının kaldırılması ile birlikte yakaladığımız birlikteliği ve pozitif havayı sürdürmek ve ligde zirve yarışını sürdürmek için tam kapasite seyircili oynanacak maçta omuz omuza verip sahadan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Mutlak galibiyet hedefiyle hazırlandığımız bu maçta hem ayrı kaldığımız için iki haftalık hasreti sonlandırmak hem de takımımızı galibiyete taşımak için tüm taraftarlarımızı maça davet ederek desteğe çağırıyorum. Gelin zirve yarışında Amedspor'umuza en güzel desteği verelim. Gelin takımımızın güzel günleri için omuz omuza verelim. #BirlikteBaşaracağız #KenetlenAmedspor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.