Amedspor’dan olaylı maçla ilgili açıklama: 4 futbolcumuz yaralandı

Amedspor’dan olaylı maçla ilgili açıklama: 4 futbolcumuz yaralandı
Amedspor Kulübü, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı, ”Yedek kulübenin tahrikleri ile olay büyüdü. Futbolcular arasında tasvip etmediğimiz olaylarda 4 oyuncumuz yaralandı, oyuncularımız darp raporu aldı” denildi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır'da, Turkcell Kadınlar Futbol Ligi 17. haftasında dün karşı karşıya gelen Amed Sportif Faaliyetleri ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı oyuncuları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın yönetici ve futbolcuları darp raporu alarak bir birinden şikayetçi oldu.

Olaylı maçın yankıları devam ederken, Amedspor Kulübü, maçta yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Fenerbahçe kenar yönetimi tahrik etti

Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Dün oynanan Amedspor - Fenerbahçe Kadınlar Süper Ligi maçının 90+8'nci dakikasında saha içerisinde iki takım futbolcuları arasında asla tasvip etmediğimiz bir gerginlik yaşanmıştır. Bilinmesini isteriz ki ligin ilk maçında Fenerbahçe Spor Kulübü takımımızı iyi bir şekilde ağırlamıştır. Bizler de kulüp olarak her zaman olduğu gibi kentimize gelen diğer misafir takımları ağırladığımız gibi Fenerbahçe Kadın Futbol Takımını en iyi şekilde ağırladık. Ancak yüksek atmosferde oynanan maçın son dakikalarında (90+8) rakip takıma verilen penaltı sonrasında hakemin yanlı ve taraflı tutumu ile beraber Fenerbahçe kenar yönetiminin tahrikleri futbolcuları germiş ve saha içerisinde futbolcular arasında gerginlik yaşanmasına yol açmıştır.

Yaralanan 4 oyuncumuz darp raporu aldı

Gerginliğin son bulması için yönetim kurulu üyelerimiz olağanüstü bir çaba sarf etmiştir. Yaşanan gerginlik neticesinde 4 futbolcumuz yaralanmış ve yaralanan futbolcularımız darp raporu almışlardır. Konunun takibinin yasal yollardan yapıldığını belirtiyor, TFF ve MHK yetkililerini göreve çağırıyoruz.

Fenerbahçe’yi kınıyoruz

Bilinmesini isteriz ki söz konusu Amedspor olduğunda kulübümüzün haklarını sonuna kadar savunmaya and içtiğimizi belirtmek isteriz. Sezon başından beri bilinçli atanan ön yargılı hakemler ve neticesinde yapılan hakem hataları artık kabul edilemez bir noktaya gelmiştir. Fenerbahçe Kulübünün resmi açıklamasında sporcularımızın ismini açıkça belirterek kamuoyunda oluşturmaya çalıştığı art niyetli baskıyı kınıyor, takındıkları tavrın sporun birleştirici ruhuyla bağdaşmadığını belirtiyor, olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” denildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum