Amedspor’dan taraftara açık antrenman

Amedspor’dan taraftara açık antrenman
Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdman Yurduspor ile karşılaşacak olan Amedspor’da moraller yerindi. Takım taraftarı önünde son antrenmanına çıktı.

TİGRİS HABER - Play-Off çeyrek final rövanş maçında bugün (Pazartesi) saat 20.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Amedspor, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Tarsus'ta oynanan ve 0-0 biten ilk maçın ardında iki takım bu kez Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak. Amedspor'un tek hedefi, taraftarlarının muhteşem desteğini arkasına alarak sahadan galip ayrılmak ve yarı finale yükselmek.
amedspor.jpg

Maçın Hakemi Ordu'dan

90 dakikanın berabere sonuçlanması halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak ve burada da eşitlik bozulmadığı takdirde turu geçen takımı şeri penaltı vuruşları belirleyecek. Saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek yönetecek.

Taraftarlara açık antrenman yaptı

Amedspor, maç öncesindeki son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı statta taraftarlara açık şekilde yaptı. Çalışmayı izleyen çok sayıda taraftar takıma destek verdi. Bugünkü maçta turu geçen takım, yarı finalde Karacabey Belediyespor- Isparta 32Spor eşleşmesinde turu geçen takımla yarı finalde karşılaşacak. Yarı final maçları 20 ve 24 Mayıs'ta oynanacak.
amedspor1.jpg

TRT Kurdi'de canlı yayınlanacak

TRT Kurdi, Tarsus'taki ilk maçtan sonra bu karşılaşmayı da naklen yayınlanacak. İsteyen Kürtçe, isteyen Türkçe anlatımla izleyebilecek. Mücadele 6 kamera ve HD yayın kalitesiyle ekrana gelecek.(TİGRİS HABER)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.