Amedspor’lu oyuncuya milli davet

Amedspor’lu oyuncuya milli davet
Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un kadın futbol takımında oynayan Beyza Nur Güngören milli takıma davet edildi.

TİGRİS HABER - Türkiye U17 Kadın Milli takımının hazırlık kampı kadrosu açıklandı.  2-3 Aralık tarihlerinde Antalya’da toplanacak olan Milli takım kampına Diyarbakır temsilcisi Amedspor Kadın Futbol takımda oynayan Beyza Nur Güngören’de davet edildi. 2006 doğumlu olan Güngören 2018 yılından bu yana Amedspor kadın futbol takımında oynuyor.

Güngören’in milli davet almasında katkıları olan Amedspor Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Meltem Gönüllü, Diyarbakır’da kadın futboluna her geçen gün ilginin arttığını belirterek, Güngören’in nasıl davet aldığını anlattı.

Onun başarısı bizim gururumuz olur

Gönüllü şunları söyledi, “U17 Milli takım antrenörümüz geçtiğimiz günlerde beni arayarak seçmelerden söz etti. Tabi hocamızın aramasıyla Kadın Futbol takımımızın hocası ile görüştüm. U17 seçmelerine gönderebileceğimiz kızımız var mı diye kendisine sordum. İlk etapta olmadığını söyledi. Ancak daha sonra bizim eski hocayla iletişime geçtik. Hocamız bir kızımızın olduğunu iletti. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle futbol oynanmamıştı bu nedenle U17 takımının varlığından habersizdik. Oyuncumuzun bilgilerini aldıktan sonra Ekrem hocamıza yönlendirdik. Diyarbakır’daki seçmelerde kızımız başarılı oldu. Beyza Nur kızımız şimdi Antalya’daki denemelere çağrıldı. Oradan da geçerse milli takımda oynayabilecek. Tabiki kızımızın çağrılmasından dolayı gururluyuz. Diyarbakır kadını ve sporu için bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah başarı gösterir, onun başarısı bizim gururumuz olur. Denemeleri geçerse çok mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.