Amedspor'un Gençlerini DBB Eş Başkanı Doğan Hatun da izledi

Amedspor'un Gençlerini DBB Eş Başkanı Doğan Hatun da izledi
Amedspor’un gelecek vadeden genç yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlediği altyapı seçmelerinin ikinci etabı, Talaytepe Şehmus Özer Tesisleri’nde büyük bir heyecanla başladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - İlk etapta olduğu gibi ikinci etapta da yoğun ilgi dikkat çekerken, seçmelere katılım her geçen gün artıyor.

amedspor-genc-secmeler-1.jpeg

Hatun Seçmeleri Yerinde Takip Etti

Seçmelerin ikinci etabında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eş Başkanı Doğan Hatun da Şehmus Özer Tesisleri'ne gelerek genç sporcuları yerinde izledi. Aday futbolcuların performanslarını dikkatle takip eden Hatun’a, Amedspor Kulüp Başkan Yardımcısı İhsan Uğur, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Doğrul ve Hadi Yakışan da eşlik etti.

amedspor-genc-secmeler-2.jpeg

DBB'den Genç Sporculara Destek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sıcak hava koşullarında genç sporcuların etkilenmemesi için örnek bir uygulamaya imza attı. Seçmelerin gerçekleştirildiği alana gölgelik çadırlar kurulurken, sporculara şapka ve su dağıtımı yapıldı.

amedspor-genc-secmeler-3.jpeg

Seçmeler 2011–2013 Doğumlu Sporcularla Başladı

İkinci etap seçmelerine, 2011 ile 2013 doğumlu sporcular dahil edildi. Günün ilk seçmeleri saat 16.00’da başlarken, son karşılaşmanın ise saat 21.00’de tamamlanacak Amedspor yönetimi, seçmelere gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm sporculara ve ailelerine teşekkür ederken, genç yeteneklere başarılar diledi.

amedspor-genc-secmeler-4.jpeg

Altyapıya verilen önem, bölgedeki gençlerin futbola kazandırılması açısından büyük takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum