Amedspor’un yeni hocasından şampiyonluk mesajı

Amedspor’un yeni hocasından şampiyonluk mesajı
Amedspor un yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal, taraftarlara yönelik yayınladığı mesajında, birlik, beraberlik, şampiyonluk vurgusu yaptı.

TİGRİS HABER - Bakkal, taraftara hitaben verdiği mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeni görevimizde başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve en önemlisi siz değerli taraftarlarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum.”

Bakkal, şampiyonluktan söz ettiği mesajında, şöyle dedi;
“Camiamızın büyüklüğünün ve taraftarlarımızın tutkusunun farkındayız. Bu sevgi ve beklenti bizim için çok değerli. Hep birlikte, güçlü bir ekip oluşturarak şampiyon olacağımıza inancımız tam.

Takımımızı daha da güçlendirmek adına transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Camiamıza en uygun oyuncuları seçmek ve Amedspor geleneğini en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz.”

Bakkal, kendilerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerini, Amedspor’u hak ettiği zirveye taşıyacakları mesajını da verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.