Amedspor’un yeni Teknik direktörü Akan iddialı konuştu

Amedspor’un yeni Teknik direktörü Akan iddialı konuştu
Amedspor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Akan, taraftarın desteği ile 8 hafta sonra şampiyonluğa hazır bir takım yaratacaklarını söyledi. Akan, “Hayal satmayacağız, ayakları yere basan bir takım yaratacağız” dedi.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Ahmet Yıldırım’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Bülent Akan, Amdespor’un Resmi Twetter hesabında yapılan videolu paylaşımda iddialı konuştu, gelecekle ilgili umut verdi.

“8 hafta içinde ileriye gidebilen, ne yaptığını bilen bir Amedspor'u göreceksiniz” diyen Bülent Akan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Amedspor’u yıllardır takip ediyorum. Marka olmuş, değerli bir kulüp. Diyarbakır’a davet edildim. Görüştük konuştuk, ortak paydalar ve Hedefte anlaştık, Şampiyonluğu Amedspor taraftarına yaşatmaya geldik.”

Amedspor’un potansiyeli büyük

Teknik direktör Akan, Amedspor’un Sivas ile yaptığı maçı izlediğini anlatarak, “Hem deprem hem de bir takım olumsuzluklar yüzünden yorgun bir takım gördüm. Ama olumlu yanları daha fazla olan bir takım olduğunu da gördüm. Gerek taraftarın takıma olan desteğiyle gerek kaliteli oyunculardan oluşan kadrosuyla, gerekse de çok emek veren yönetimiyle büyük bir potansiyele sahip bir takım olduğunu gördüm. O potansiyeli kullanmamız lazım” dedi.

Sabır değil, destek bekliyorum

Akan, hayal satmak gibi bir niyetinin olmadığını, bunun yerine ayakları yere sağlam basan bir takım yaratarak, maçtan maça oyun güçlerini artırarak, kademe kademe ileriye götüreceklerine de vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “ Amedspor taraftarından sabır değil destek istiyorum. 8 Hafta sonra bu takım mental olarak, oyun gücü olarak hedefe nasıl gideceğini bilen, Şampiyonluğa nasıl gideceğini bilen bir takım olacaktır. Stadı her zaman dolduralım, olumlu eleştireler yaparak bu ligi el birliğiyle taçlandıralım.”

Eski teknik direktör Ahmet Yıldırım’a da teşekkür eden Akan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Ahmet Bey buraya kadar getirdi, biz de inşallah buradan şampiyonluğa götüreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.