Ana Sorunumuz Kürt Ve İşsizlik Sorunu

Ana Sorunumuz Kürt Ve İşsizlik Sorunu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Sur İlçe Başkan Adayı Tuncay Tunce Seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapacakları ve yapılması gereken hizmetler çerçevesinde konuşan Başkan Adayı Tunce CHP teşkilatı olarak hem Kürt hem de işsizlik sorununa y

Haber Merkezi - Diyarbakır’ın Sur İlçesinden Aday olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Sur İlçe Başkan Adayı Tuncay Tunce ‘’Diyarbakır Tarihi bakımından zengin ve M.Ö. 5000 Yıllık bir tarihe sahiptir. Biz bu tarihi kenti ölmeden önce görülmesi gereken ilk 10 yere getirilmesini sağlamak en önemli hedeflerimizden biridir. Dünyada Diyarbakır dışında hiç bir yerde bulunmayan bazalt taşlarının işlenmesini ve ihracatının yapılmasını sağlayacağız.  Bu vesileyle şehrimize ve halkımıza büyük bir gelir kaynağı yaratmış olacağız’’ şeklinde konuştu.

Aday olduğu ilçede ve Diyarbakır’da uyuşturucu kullanımının fazlalığından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Chp’li Başkan Adayı Tunca Tunce bu konuyla ilgili sağlıklı bir çalışma yürütülememiştir. Bu sorunu Parti olarak görevlerimizin en başında görmekteyiz. Buda işsizlik sorununu ortadan kaldırmakla gerçekleşir.

İlçe Başkan adayı Tunce son olarak Daha temiz sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak ve Diyarbakır kültürünü hem koruyup hem de yaşatmak için siz saygıdeğer halkımdan bizlere destek vermesini diliyorum diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.