AnadoluJet ve THY Personel Alımı Başladı !

AnadoluJet ve THY Personel Alımı Başladı !
Türk Hava Yolları iştiraki olan Anadolu Jet bünyesinde yeni personel alımları açıklandı. İşte tüm detaylar.

AnadoluJet tarafından yeni personel alımları yapılacak. Uçuş Harekat Uzmanı (Dispeçer) alımı, Yer Hizmetleri Alanı personel alımı ile Havacılık Sektörü personel alımı başvuruları alınacak. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Uçuş Harekat Uzmanı (Dispeçer) alımı

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğmuş olmak, en az önlisans mezunu olmak, SHGM’den alınmış geçerli Uçuş Harekat Uzmanı (Dispeçer) lisansına sahip olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir), Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, daha önce THY A.O. ve THY A.O.'nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olmak, daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak gerekiyor.

Yer Hizmetleri Alanı personel alımı

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğmuş olmak, En az lisans mezunu olmak, Havacılık sektöründe en az 1 yıl yer hizmetleri tecrübesine sahip olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir), Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Daha önce THY A.O. ve THY A.O.'nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olmak şartları var.

Havacılık Sektörü personel alımı

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğmuş olmak, En az lisans mezunu olmak, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, MS office programlarını ileri düzeyde kullanabilmek, Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, daha önce THY A.O. ve THY A.O.'nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olmak şartları var.

Havacılık sektöründe bu alanlardan en az birinde en az 1 yıl tecrübeye sahip olmak: Gelir yönetimi, Üretim planlama (tarife/network), Pazarlama ve satış, Ancillary ürün yönetimi, İletişim ve reklam, Kalite, Uçuş emniyet, Sürekli uçuşa elverişlilik (CAMO), Havacılık güvenliği, İnsan kaynakları, Finans ve muhasebe, Uçuş hekimliği, Sözleşmeler, Entegre operasyon, Ekip planlama, Uçuş eğitim, Kabin eğitim, BT çözümleri (Analiz ve Proje Yönetimi), E-ticaret.

THY Ajet personel alımı başvuru süreci

Adaylar başvurularını online olarak 31 Ekim 2023 saat 14.00'a kadar yapabileceklerdir. Başvurulara dair tüm bilgileri Anadolu Jet kariyer internet sitesine giriş yapıp üye olarak tamamlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.