Ankara saldırısı sonrası operasyon: 20 göz altı

Ankara saldırısı sonrası operasyon: 20 göz altı
İçişleri Bakanlığı'na yönelik terör saldırısının ardından bu sabah ilk operasyonlar yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kırklareli'nde operasyonlar yapıldığını ve gözaltılar olduğunu açıkladı.

TİGRİS HABER - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kırklareli'de düzenlenen terörle mücadele operasyonlarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'müzce, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan, sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şahıslar tespit edilmiş ve yakalanmalarına yönelik İstanbul'da 11 ilçemizde ve Kırklareli'de 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.