Ankara’da Diyarbakır zirvesi

Ankara’da Diyarbakır zirvesi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da Diyarbakır heyeti ile bir araya gelerek, spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzaladı.

TİGRİS HABER - Ankara’da yapılan ‘Diyarbakır zirvesinden’ müjdeli haberler geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla Diyarbakır’da yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzalandı. Protokol imzalama törenine Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, AK Parti MKYK üyesi Alattin Parlak, Vali Münir Karaloğlu ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

Gençler istedi, imzalara attık

Sosyal medya hesabından müjdeyi duyuran Bakan Kasapoğlu, "Diyarbakır'ın gençleri istedi, başımız gözümüz üstüne dedik ve Diyarbakır'ı geleceğe taşıyacak, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı gençlik ve spor yatırımlarına ilişkin ilk imzaları attık. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Dicle’nin kuzularına müjde

Protokol töreninin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Dicle’nin kuzularına müjde. #Diyarbakır'ı Uluslararası Spor Merkezine Dönüştürüyoruz. Yüzme, Tenis, Okçuluk, Voleybol, Futbol ve basketbol branşlarını kapsayan Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolümüzü imzaladık. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.