Ankaragücü harekatı

Ankaragücü harekatı
İkinci yarının ilk 2 haftasında galibiyetle tanışamayan Büyükşehir, Ankaragücü hazırlıklarına bugün başlayacak. Yeşil-Kırmızılılar, ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almak istiyor.

Saffet AZBAY

GÖZLER PAZAR GÜNÜNDE

Önce kendi sahasında İskenderun D.Ç ile 1-1 ve daha sonra deplasmanda Altay’la 0-0 berabere kalarak zirve yolunda 4 puan kaybederek 7.sıraya kadar gerileyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da gözler Ankaragücü maçına çevrildi. Averajla zirveyi paylaşan güçlü rakibiyle Pazar günü Diyarbakır’da zorlu puan savaşına çıkacak olan Büyükşehir, maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Takımda cezalı bulunmazken,sakatlığından dolayı Altay karşısında takımdaki yerini alamayan Barış Ataş’ın Pazar günü forma giymesi bekleniyor.

‘TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET’

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Altay maçının ilk yarısında yakaladıkları net fırsatları gole çeviremedikleri için 3 puana ulaşamadıklarını söyledi. Ankaragücü karşısında tek düşüncelerinin 3 puan olduğuna dikkat çeken Doğrul,”İlk yarıda 4 net pozisyonumuz vardı. Bunlardan birini atabilseydik sonuç çok farklı olurdu. Pozisyonları gole çeviremeyince ikinci yarıda oyundan düştük. Ankaragücü bu ligin iddialı takımlarından birisi olup bizim için de önemli maç olacak. Kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.