Arpacı: Halkla birlikte yönetmeye talibiz

Arpacı: Halkla birlikte yönetmeye talibiz
Daha önce gazetecilik, Yenişehir Belediyesi meclis üyeliği, Yenişehir Belediye Spor Kulüp Başkanlığı görevlerini yapan Gencer Arpacı DEM Partisinden Yenişehir Belediyesi Eş Başkanlığı için aday adayı başvurusu yaptı.

TİGRİS HABER - Uzun yıllar gazetecilik, Yenişehir meclis üyeliği, Yenişehir Belediye Spor Kulüp Başkanlığı, parti ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Gencer Arpacı Yenişehir Belediyesi Eş Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Gazetemizi ziyaret eden Gencer Arpacı uzun yıllar kayyum yönetimlerinden dolayı halkın yerel yönetimlere katılamadığını, birçok hizmetten mahrum kaldığını, bu yüzden halkın yerel yönetimlerden koptuğunu söyleyen Arpacı; kayyum yönetimlerine son vererek, kenti halkla birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Kayyum yönetimleri sürecinde birçok sıkıntının yaşandığını, halkın yerel yönetimlere ortak olamadığını, kayyumların kente ciddi zarar verdiğini dile getiren Arpacı; bu tahribatları gidermek için kentteki sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ortaklaşacaklarını, ekolojik tarım projelerinden kadın ve gençliğe kadar bir çok alanda projelerle belediyeciliği halkın hizmetine sokacaklarını bunun içinde ciddi olarak yoğunlaştıklarını anlattı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.