Avşar: Engelleri tek tek aşıp şampiyonluğu bu kente getireceğiz

Avşar: Engelleri tek tek aşıp şampiyonluğu bu kente getireceğiz
Diyarbekirspor 2. Başkanı ve basın sözcüsü Veysi Avşar, kritik Bucaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Avşar, “Üç puanı almak için takımımız her şeyi yaptı. Müthiş mücadeleden dolayı tüm takımı yürekten kutluyorum” dedi.

TİGRİS HABER- 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’un 2. Başkanı ve basın sözcüsü Veysi Avşar, Bucaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Üstün taraf bizdik

Bucaspor maçında takımın 3 puanı almak için her şeyi yaptığını belirten Avşar şunları söyledi, “Şampiyonluk yolunda kilit önem taşıyan Bucaspor 1928 maçından 1 puanla döndük. Oynanan futbola baktığımızda 2 puan kaybeden taraf biz olduk. Maçın genelinde üstün oynayan takım bizdik. Her iki yarıda da etkili olduk ve net pozisyonlar bulduk. İkinci yarının başında yediğimiz gole hemen cevap verdikten sonra galibiyete çok yaklaştık ama son vuruşlarda başarılı olamayınca galip gelemedik.

Şampiyonluğu bu kente getireceğiz

Böyle bir maçta deplasmanda yenilmemek önemli. Oynanan etkili futbol ve ortaya konulan müthiş mücadeleden dolayı tüm takımı yürekten kutluyorum. Önümüzde 13 final gibi maç kaldı. Bu engelleri tek tek aşarak yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğu şehrimize kazandırmak istiyoruz. Bunu başaracak bir takımımız var. İnşallah sezon sonunda bu güzel kente şampiyonluk getiririz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum