Babacan: İktidarın dönemi artık kapanıyor

Babacan: İktidarın dönemi artık kapanıyor
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, AK Parti hükümetini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Ülkemize korku ve baskıdan başka artık hiçbir vaat sunamayan bu iktidarın dönemi artık kapanıyor” dedi.

Partisinin Sincan ilçe binasının açılışında konuşan DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, Türkiye’yi çetelerin, mafyaların ve suç örgütlerinin cirit attığı bir ülke olmaktan kurtaracaklarını söyleyerek, “Ülkemizin hiçbir sorununu çözemeyen, ülkemize korku ve baskıdan başka artık hiçbir vaat sunamayan bu iktidarın dönemi artık kapanıyor. Dönülmez akşamın ufkundayız. Biz Türkiye’yi içinde olduğu çukurdan en kısa sürede çıkaracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“Hep beraber zenginleşeceğiz”

Diğer partilere kıyasla en iyi kadrolarının DEVA Partisinde olduğunu belirten Babacan şöyle konuştu:  

“Bütün siyasi partilere bakın, en güçlü hukuk ekibi bizde arkadaşlar. En güçlü ekibi bizde. Zaten memlekettin en önemli sorunu değil mi? Adalet, hukuk ve özgürlük sorunumuz var. Birde ekonomi sorunumuz var değil mi? Ben her konuda böyle çok iddialı konuşmam ama mesele kadro olunca, iddialı konuşurum. Her türlü bahsede varım. DEVA Hareketin büyük bir değişime önderlik yapacağını çok iyi biliyoruz. Ülkemizi bir avuç, çetenin, mafyanın, suç örgütlerinin cirit attığı bir ülke olmaktan kurtaracağız. Hep beraber bunu yapacağız. DEVA Partisi hukukun üstünlüğüne sağlayacak ve o sağlam hukuk zemininde de hep beraber zenginleşeceğiz. Bir ülkenin zenginleşmesi öyle üç beş kişinin zenginleşmesi değildir. Toplumun topyekûn zenginleşmesidir. Herkesin satın alma gücünün artmasıdır.” (HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.