Bağcılar’da Aile destek merkezinin 8’inci şubesi açıldı

Bağcılar’da Aile destek merkezinin 8’inci şubesi açıldı
Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı  Bağcılar semtinde 8’incisi hizmete giren Aile Destek Merkezi’nde yüzlerce kadına yönelik eğitim,sosyal ve istihdama yönelik faaliyetler yürütülecek.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’ın eşi Nesrin Bal ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Diyarbakır Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmete giren Aile Destek Merkezi’nin açılışına katıldı.

Merkez Bağlar ilçesine Bağcılar semtinde 8’incisi hizmete giren Aile Destek Merkezi’nde yüzlerce kadına yönelik eğitim,sosyal ve istihdama yönelik faaliyetler yürütülecek.

Dualar okunarak gerçekleştirilen açılışa çok sayıda kadın ve çocuk da katıldı. Ayşe Güzeloğlu,Nesrin Bal ve Dürdane Beyoğlu, açılıştan sonra merkezi inceleyerek kadınlarla yapılan faaliyetler hakkında sohbet etti.

“Bu merkez çok faydalı sonuçlar verecek”

Aile Destek Merkezlerinin kadınlar ve çocuklar için önemli faaliyetlere imza attığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun  eşi Dürdane Beyoğlu,”Ümit ediyoruz ki burada çok faydalı sonuçlar sağlayacak. Başta sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve kıymetli eşi Ayşe Güzeloğlu olmak üzere projeyi gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu merkez insanlarımıza heyecan ve aynı zamanda bir uygulamalı mesleki eğitim anlamında katkı sağlayacaktır. Yarınlarımızın umudu olan kadınlarımızı da bu merkezlerden faydalanmaya davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.