Bağlar Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı

Bağlar Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı
Basketbol 3. Ligi'nin ilk haftasında Batman Eğitim Spor'u ağırlayan Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı.

DİYARBAKIR - Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, 3. Lig ilk hafta maçında ağırladığı Batman Eğitim Spor'u 82-47 mağlup etti. İlk periyodu 27-08 gibi ara farkla önde tamamlayan Bağlarlı Yıldız Erkekler, 2.periyodu 45-24 önde bitirdi. 3. periyodu 60-38 tamamlamasına rağmen, son çeyrekte çok üstün bir oyun ortaya koyan ve rakibine çok kısıtlı sayı şansı veren Bağlarlı Yıldızlar, son dakikalarda farkı koruyarak maçtan 82-47 galip ayrılmayı başardı.

'Haftaya ligin en güçlü takımlarından biriyle oynayacağız'

Sezonun ilk maçıyla birlikte takım olarak birçok eksikliklerini gördüklerini dile getiren Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı oyuncusu Ali Alaca, fazla sayı alamamalarına rağmen istedikleri sonucu aldıklarını belirtti. Alaca, "Genç bir takımımız var. Ligin bu sene erken başlaması bizim için bir dezavantaj çünkü yeteri kadar antrenman yapamadık. Biz takım olarak birbirlerimize kenetlenmiş vaziyetteyiz. Hiçbir sorunumuz yok. Tüm eksikliklerimize rağmen bu şekilde devam edebilirsek bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.