Bağlar belediyesinden çanta kırtasiye desteği

Bağlar belediyesinden çanta kırtasiye desteği
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile eşi Dürdane Beyoğlu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye ürünleri desteğinde bulundu.

Muhammed Esen

TİGRİS HABER - Öğrencilerin eşit ve huzurlu şartlarda eğitim alması için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu,"22 ailemizin ve 50 öğrencimizin hayır duasını aldık. Bu bizim için en büyük mutluluk." ifadelerini kullandı.

baglar-belediyesi-2.jpegBağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile eşi Dürdane Beyoğlu, ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye ürünleri desteğinde bulundu. Maddi durumlarının elverişli olmadığı tespit edilen ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Beyoğlu ile Dürdane Beyoğlu, 22 aileye mensup 50 öğrenciye içerisinde kırtasiye ürünlerinin olduğu çantalar hediye etti.

Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Beyoğlu," Belediyemizin Günışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazamız aracılığıyla Bağlar'lı çocuklarımıza kırtasiye desteğinde bulunduk. Eğitimin temel amacı, çocukları kendi yeteneklerinin bilincine vardırmaktır. Geleceğimiz sizin ellerinizde" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.