Bağlar Belediyesi’nden dış mahallelerde ve şehir içinde yeni yollar

Bağlar Belediyesi’nden dış mahallelerde ve şehir içinde yeni yollar
Bir süre önce bu halde olan yollar kısa zamanda yapılan çalışmalarla bu hale geldi

Bağlar Belediyesi, kullanılamaz hale gelen yolları yaptığı çalışmalarla modern görüntüye kavuşturuyor ,bazı yerleşim yerlerinde de yeni yollar yaparak vatandaşların ulaşımdaki çilesine son verdi.

Körtepe Mahallesi Küme Evleri ve Karaibik mezrasının yolları modern bir görüntü kazandı.

Şehir içindeki yol bakım çalışmaları kapsamında da Şeyh Şamil Mahallesi 503. Ve 505.sokakları arasında yeni bir yol yapılarak  “Doktorlar Sitesi “ olarak bilinen bölgeyi bölgenin  Gulan Parkı’na bağlandı.

baglar-belediyesi’nden-dis-mahallelerde-ve-sehir-icinde-yeni-yollar.jpg

Bazalt Taşlarıyla Modern Yollar

Bağlar Belediyesi, 2014 yılında köy statüsünden çıkarılarak belediyeye bağlanan dış mahallelerin içindeki yolları yapmak için çalışmaları yoğunlaştırdı. Şehir merkezinde de yeni yollar yapılarak vatandaşların hizmetine kazandırılıyor.

baglar-belediyesi’nden-dis-mahallelerde-ve-sehir-icinde-yeni-yollar-001.jpg

Vatandaşların şikayetlerine konu olan yollarla ilgili çalışmalara ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü, 5 yıl önce çıkan yasayla köy statüsünden çıkarılarak  belediyeye bağlanan dış mahallelerin  yanı sıra şehir içinde de hem yeni yollar yapıyor,hem de mevcüt yolların eksiklerini giderek modern bir görüntüye kavuşturuyor.

Yapılan çalışmalarda stabilize alt malzeme ve mucur kullanıldı. Karacadağ bölgesinde çıkan bazalt taşların belediyeye ait tesislerde mucura dönüştürülerek kullanıldığı yol yapım ve bakım çalışmalarının kış mevsimi başlamadan  önemli ölçüde tamamlanması bekleniyor.

“Hizmet Almayan Köy Ve Mahalle Kalmayacak”

Yapılan çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi hizmet götürülmeyen köy ve mahalle kalmayacak. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı hizmetle tanıştırmayı amaçlıyoruz. Halka hizmet hakka hizmet etmektir prensibi ile yola devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalar kapsamında   Körtepe Mahallesi Küme Evleri ve Karaibik mezrasının  içindeki yollar modern bir görüntü kazandı. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar,yapılan hizmetlerden dolayı belediye yönetimine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

baglar-belediyesi’nden-dis-mahallelerde-ve-sehir-icinde-yeni-yollar-002.jpg

Doktorlar Sitesinden Gulan Parkı’na Yeni Yol

Bağlar Belediyesi,şehir içinde sıkışan ulaşım ve trafiği rahatlatmak için de yeni yollar yaparak hizmete açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şeyh Şamil Mahallesi 503. Ve 505.sokakları arasında yeni  yol yaparak  “Doktorlar Sitesi “ olarak bilinen bölgeyi bölgeyi Gulan Parkı’na bağladı. İlk kez yapılan yol hem trafiğe  ve ulaşıma yeni bir nefes aldırdı,hem de çevrede yaşayan vatandaşları memnun etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.