Bağlar Belediyesi’nden okul onarımı

Bağlar Belediyesi’nden okul onarımı
Bağlar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan eğitim kurumlarının bakım ve onarımlarını yaparak modern bir görüntüye kavuşturmaya devam ediyor.

Vali Ünal Erkan İlkokulu ve Molla Gürani İlkokulu belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile çocukların eğitimi için sağlıklı ve hijenik bir hale geldi.

Eğitim kurumlarını yenilemeye devam

 Bağlar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan eğitim kurumlarının bakım ve onarımlarını yaparak modern bir görüntüye kavuşturmaya devam ediyor. 2019 yılında birçok okul bakım ve onarımını gerçekleştirerek hem vatandaşların hem eğitim camiasının takdirini kazanan Bağlar Belediyesi bu kez Vali Ünal Erkan İlkokulu ve Molla Gürani İlkokulu’nun bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Parke taşı döşenen, çevre düzenlemesi ve boyama işlemleri yapılan iki okul da modern bir görüntü kazandı.

baglar-beldiye-onarim.jpg

Beyoğlu’na teşekkür ettiler

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile çocukların eğitimi için sağlıklı ve hijenik bir hale gelirken, yapılan hizmetlerden hem okul yönetimi hem de veliler ve öğrenciler memnun kaldı.

Okul yönetimi ve veliler, önemli bir hizmeti yerine getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Başkan Beyoğlu ise yarınların umudu olarak gördükleri çocukların hak ettikleri koşullarda eğitim almasına önem verdiklerine dikkat çekerek bu yöndeki desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.