Bağlar Belediyesi’nden uzatılan yapılandırma hakkında açıklama

Bağlar Belediyesi’nden uzatılan yapılandırma hakkında açıklama
Diyarbakır Merkez Bağlar Belediyesi, 1 Şubat tarihine kadar uzatılan yapılandırmaya ilişkin açıklama yayınladı.

TİGRİS HABER - 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması’na ilişkin kanunun yürürlülük süresinin 1 Şubat 2021 tarihine kadar uzatılması üzerine Diyarbakır’da yoğunluğun yaşandığı kurumların başında gelen Bağlar Belediyesi,   emlak, temizlik, reklam, ilan vergisi ve idari para cezaları ödemeleri hakkında kamuoyunu bilgilendiren bir açıklama yayınladı.

Vatandaşların bu kalemlerden kaynaklanan ödemelerini, faizler silindikten sonra anapara üzerinden yapılandırarak belediyenin sağladığı imkanlarla 1 Şubat’a kadar ödeyebileceği kaydedildi.

“Borç yapılandırma süresi 1 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldı”

Daha önce 31 Aralık olarak açıklanan son ödeme tarihinin Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile 1 Şubat’a kadar uzatılarak vatandaşlara yeni bir imkan sağlandığı ifade edilen açıklamada,” Borç yapılandırma süresi 1 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldı. Belediyemize olan tüm borçlarınızı, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırarak ödeyebilirsiniz.444 33 21 numaralı Bağlar Belediyesi Çağrı Merkezi’ne bağlanarak borçlarınızı yapılandırabilir, www.BAGLAR.BEL.TR  E-Belediye bölümünden yapılandırılan borçlarınızı kredi kartı ile ödeyebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.