Bağlar Belediyespor’dan transfer atılımı

Bağlar Belediyespor’dan  transfer atılımı
Bağlar Belediyespor, nisan ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne hazırlanan kadrosunu 10 yeni transferle güçlendirdi.

Çalışmalarını sürdüren takımı ziyaret eden kulüp Başkanı Ferit Tutşi,”Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun desteğini hissederek oluşturduğumuz genç ve dinamik ekiple ligde çok ses getireceğiz” dedi.

Yeni transferler takıma dahil oldu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi için hazırlıklarını Diyarbakır’da teknik sorumlu Ekrem Üşen nezaretinde sürdüren Bağlar Belediyespor, geçen sezonki kadrosunun iskeletini koruyup 10 takviye ile güçlendirdi.

Takımın idmanını yöneticilerle beraber ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüşen Kulüp Başkanı Ferit Tutşi, başarılı olacaklarına olan inancını dile getirdi.

 

“Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk”

Şu ana kadar 10 transfer yaptıklarını belirten Başkan Tutşi, bazı mevkilere 2-3 takviye daha yapmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun desteğiyle iyi bir ekip oluşturduklarını ifade eden Tutşi,”Kendi bütçemize göre hareket ederek genç ,dinamik ve gelecek vaat eden transferler yaptık. Hocamızla beraber bu konuda doğru hamleler yaptığımızı düşünüyorum. Birkaç transfer daha yapacağız. Bu ekip inşallah ligin tozunu atacak,hem bizi hem kentimizi sevindiren başarılı sonuçlara imza atacak. Buna olan inancımız tamdır.” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.