Bağlar’da 8 noktada semt pazarları kurulacak

Bağlar’da 8 noktada semt pazarları kurulacak
Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde açık olacak semt pazarlarının yerlerini belirledi.
TİGRİS HABER - İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre tam kapanma döneminde semt pazarları 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri hizmet verebilecek.  Bu iki günde 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze ve meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın Pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. 
Genelgeye göre temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına  ise izin verilmeyecek.
 
8 noktada hizmet verilecek
 
 Bağlar Belediyesi, açık olacak pazar yerlerini belirledi. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile toplam 8 noktada vatandaşlara hizmet verilecek. Pazar yerlerinin denetimi belediye zabıta ekipleri, emniyet güçleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.
Pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen noktalar haricinde diğer tüm alanlar demir bariyer ve benzeri araç-gereç ile kapatılarak kontrolsüz giriş ve çıkışlar  engellenecek. Her tezgah arasında en az 3 metre mesafe kuralı uygulanacak. Pazar esnafına ve vatandaşlara maske ve temizlik gibi kuralları da uygulanarak denetimler gerçekleştirilecek.
İşte Bağlar’da Açık Olacak Semt Pazarları
-Barış Caddesi
-Lezgin Avcı Caddesi
-Selahaddin Eyyübi Mahallesi Ninova Avm Civarı
-Bağcılar Mahallesi Keyf-İ Diyar Altı
-Körhat Mahallesi
-Kaynartepe Mahallesi
-Bağcılar Mahallesi Yenihal Bölgesi  Avea Caddesi
-Otogar Karşısı Heskif Caddesi (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.