Bağlar’ın iki sokağı 5 yıldır karanlıkta!

Bağlar’ın iki sokağı 5 yıldır karanlıkta!
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde 1208 ile 1208/1 sokakta oturan vatandaşlar 5 yıldır aydınlatma sisteminin takılmasını bekliyor. DEDAŞ’a dilekçe yazdıklarını belirten vatandaşlar “uygun görülürse yapılır” yanıtını aldıklarını kaydetti

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi 1208 ile 1208/1 nolu sokaklarda beş yılı aşkındır aydınlatma yok. Son zamanlarda bölgede kapkaç olaylarının yaşandığını söyleyen vatandaşlar yetkililere aydınlatmalarının yapılması için çağrıda bulundu. Söz konusu duruma ilişkin konuşan bir vatandaş: “Aydınlatma ışıklarımız yok 5 yıldır karanlıkta gidip geliyoruz. Sitelerin ışıkların sayesinde biraz aydınlık oluyor onu da söndürdükleri zaman tam karanlık. Son zamanlarda kapkaç olayları da arttı bölgede. DEDAŞ’a ve CİMER’e defalarca dilekçe yazdık. DEDAŞ’tan aldığımız yanıt ‘uygun görülürse yapılır’ oldu. Buraya acil bir şekilde aydınlatma lazım, yetkililer duysun sesimizi” diye konuştu.

Konuya ilişkin ulaştığımız DEDAŞ yetkilileri ise, söz konusu durumun yatırımcı kuruluşların koordinesiyle planlanıp yapıldığını ve bölgenin 2022 yılı yatırım planında olduğunu kaydetti. (Tigris Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum