Bahçeli depremzedeleri azarladı

Bahçeli depremzedeleri azarladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elbistan'da sıkıntılarını dile getirmeye çalışan depremzedelere "ziyareti sabote etmek"le suçladı ve azarladı. Bahçeli "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok" dedi.

TİGRİS HABER - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte deprem bölgesine gitti. Maraş'ın Elbistan ilçesini ziyareti sırasında vatandaşlardan gelen tepkilere katlanamayan Bahçeli, "Sloganlarla sabote etmeye hakkınız yok, Sessizlik olacak" diyerek depremzedeleri azarladı.

‘Hepsini dağıtın gitsin’

Seslerini duyurmaya çalışan depremzede vatandaşlara sinirlenen Behçeli, şu ifadeleri kullandı: Acımızın olduğu bir günde, böyle sloganlarla Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizilik olacak. Hepsini dağıtın gitsin. İndirin şunları. Hadi bakalım!

Bahçeli’den depremzedeye anlamı büyük azar

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Destici ile birlikte Elbistan'daki depremzedeleri ziyaret etmişti. Ziyaretin ardından AFAD Merkezi'nde konuşma yapan Erdoğan, "Acının büyüklüğünün farkındayız. Hasarlı binalardan uzak durulmalı. Bölgede elektrik konusunda sorun yok. Doğal gaz ve su konusu da büyük oranda çözüldü" demişti.

Erdoğan'dan önce söz alan Bahçeli, ise "Değerli Elbistanlılar 6 Şubat’tan bu güne acılı günler yaşadık. Bu ziyaretin anlamı büyük" demişti.

Bahçeli'nin bu konuşmaların ardından depremzede vatandaşları azarladığı görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu ve tepki aldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum