Bahçeli: Kürdistan diye bir yer yok, asla olmayacak

Bahçeli: Kürdistan diye bir yer yok, asla olmayacak
MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘Kürdistan’ tartışmalarına dahil oldu. Meclis toplantısında konuşan Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları dahilinde Kürdistan diye bir yer yoktur, asla da olmayacaktır” dedi.

TİGRİS HABER - MHP lideri, grup toplantısında yaptığı konuşmada milletvekilleri ve parti yöneticilerinin Türkiye’nin her iline gideceğini ifade etti. "2023'e kadar hiç durmayacağız" ifadesini kullanan Bahçeli, şöyle konuştu:

Halkımızla özlem gidiyoruz. Onları dinliyoruz. Gelecek hedeflerimizi paylaşıyoruz. Kafalarda biriken soru işaretlerine cevap vermeye çalışıyoruz. Adım adım 2023 Anadolu temasıyla adım atılmadık yer bırakmıyoruz. 2023'e kadar hiç durmayacağız.

CHP’nin HDP işbirliğini anlatacağız

Bir başka çalışmamız da , tarihine sırt çevirmiş, kökünden uzaklaşmış CHP'yi her yerde anlatacağız. Bilhassa bir önceki dönemde CHP'nin en çok oy aldığı yerlerde, CHP'nin HDP ile iş birliğini, Atatürk'ten kopuşunu, kimlere hizmet ettiğini anlatacağız. CHP'nin gizli gündemini, halka doğrudan anlatmak için arkadaşlarımı Anadolu'ya gönderiyorum.

2023'te lider ülke Türkiye hedefini gerçekleştirecek Türkiye sevdalılarıyız. Fitne bariyerleri dikseler de yıkıp geçeceğiz. Oyalanacak vaktimiz yoktur, boş bahanelere sığınma hakkımız yoktur. Tekerimize çomak sokanlara eyvallahımız yoktur. Önümüzü kesemeyecekler. Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiremeyecekler.

CHP, HDP ve İYİ Partiye eleştiri

Ana muhalefet partisine bazı suçlamalar yönelten Bahçeli, "CHP ile HDP, İP'in teşviki ile tek bünyede birleşmiş PKK'nın siyasetteki kolonları haline gelmişlerdir" ifadesini kullandı.

‘Kürdistan asla olmayacak’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt ziyareti sırasında bir esnafın "Burası Kürdistan'dır" şeklindeki ifadesine tepki gösteren MHP lideri, “Tezkereye evet demenin sancılarını yaşayan İP Başkanı, soluğu Siirt Kurtalan’da almıştır. Ve karşısına çıkan bölücü bir alçağın, “burası Kürdistan’dır” bühtanına tek kelime edememiştir. Yazıklar olsun, Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları dahilinde Kürdistan diye bir yer yoktur, asla da olmayacaktır, gerekirse şehit oluruz, gerekirse şahit oluruz, ama üniter milli devletimizi asla parçalatmayız, asla böldürmeyiz, Kürdistan fitnesine bedenlerimizle direnir, Bozkurt gibi karşı dururuz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.