Bahçeli'den CHP ve Tanrıkulu’na hakaret!

Bahçeli'den CHP ve Tanrıkulu’na hakaret!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında MHP kongre takvimini ele aldığını belirterek 17 Mart 2024 günü 14. Olağan Kurultayına değindi.

TİGRİS HABER - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK toplantısında 14. Kurultayı ele alırken önümüzdeki seçimlerin bir parçası olarak CHP ve Sezgin Tanrıkulu'na yüklendi.

CHP ve Sezgin Tanrıkuluna hakaret dolu sözler eden Bahçeli, milletvekilliğini hedef aldı.

"Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. Zillet tortularının kazıtılmasını amaçlıyoruz" diyen Bahçeli, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu için "TSK'ya saldıran bu alçak milletvekilinin ağzı düşman ağzı. Vatansız ve bayraksızların TBMM'de yeri yoktur." şeklinde konuştu.

Milletvekilliği düşürülmelidir

"Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir, mahkeme yolu açılmalıdır." diyen Bahçeli "HDP'yle ilgili kapatma davası hala sürüncemededir. AYM neyi bekliyor? Böylesi bir kepazeliği hukukun üstünlüğüyle açıklamak mümkün müdür?" diyerek HDP'nin kapatılması konusundaki MHP tavrını açıkladı.

HDP'nin kapatılması konusunda "Biz adalet istiyoruz, hemen istiyoruz." diyen Bahçeli, " AYM'nin görevini derhal yapmasını bekliyoruz. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz. Feriştahı gelse duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz, hiçbir zaman da boyun eğmeyeceğiz." dedi. (Haber Merkezi)
Ns

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum