Bahçeli’den muhaliflere büyük tehdit

Bahçeli’den muhaliflere büyük tehdit
Bahçeli, "CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadesini kullandı.

TİGRİS HABER - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dış güçlerin Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ayaktan çıkmasını arzuladıklarını söyledi, Millet İttifakı'nın ise Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedeflediğini ileri sürdü. Bahçeli "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını vadediyor. Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadesini kullandı.

Balıkesir'in ardından Yalova'da seçim mitingi düzenleyen Bahçeli DHA'nın haberine göre şu mesajları verdi: “2022 yılının ekim ayında, Irak ve Suriye tezkerelerine hayır diyerek esasen terörle mücadeleye hayır diyen, Libya tezkeresine hayır diyerek Mavi Vatan'daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını vadediyor. Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar. Terörle mücadeleyi durduracaklarını sürüyorlar. Ancak buna teşne olan teşebbüs eden vatansızların devrileceklerini zannederim.

Görmüyorlar, göremiyorlar. Meşru ve hukuki savunma haklarımızı yerine getirmek maksadıyla, Irak ve Suriye'de görev yapan askerlerimizi geri çekeceklerini iddia ediyorlar. Terörist Demirtaş'ı, bebek katilini ve teröristleri serbest bırakacaklarını söylüyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ve İYİ Parti Başkanı'ndan bu hain ve düşmanca taahhütlere karşı hiçbir tepki bugüne kadar duyulmuş değildir. Sükutun ikrardan geldiğini en iyi bilen Yalovalı kardeşlerim, ihanete sessizlik aynı zamanda ortaklıktır. Zillet ittifakının tüm partileri Türkiye'nin karşısında mevzilenmişlerdir. Zillet demek aşağılanmak ve küçülmek demektir. Türkiye zillete müstahak değildir." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.