Bakan Bolat: Enflasyonla mücadeleyi önceleyeceğiz

Bakan Bolat: Enflasyonla mücadeleyi önceleyeceğiz
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, enflasyonun son 6-7 ayda TÜFE'de yüzde 85,5'ten yüzde 39,5'e düşürülmesinin doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirtti.

TİGRİS HABER - Adıyaman Valiliğini ve partisinin il teşkilatını ziyaret eden Bakan Bolat, daha sonra Adıyaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Bolat burada yaptığı konuşmada, 6 Şubat'ta Anadolu coğrafyasının bin yıldan bu yana yaşadığı en şiddetli ve yıkıcı depremin üzerinden 4,5 ay geçtiğini anımsatarak depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Devlet, millet, sivil toplum kuruluşları, belediyeler işbirliğiyle depremin yaralarının sarılması noktasında olağanüstü bir çalışmanın sergilendiğini belirten Bakan Bolat, bu kadar yıkıcı bir depremin hızlı bir şekilde toparlanmasında gösterilen başarı nedeniyle Türkiye'nin örnek bir ülke olarak takdir edildiğini kaydetti.

Adıyaman'a daha önce de geldiğini ve aradan geçen sürede olumlu gelişmeleri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolat, hükümetin depremin ilk saatlerinden itibaren elindeki bütün imkânlarla, araçlarla, insan gücüyle, organizasyon gücüyle deprem bölgesinin yardımına koştuğuna dikkati çekti. Adıyaman'da hayatın yeniden normale dönmeye başladığını anlatan Bolat, şartların iyileşmesi için çaba sarf ettiklerine değindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.