Eski Bakan Eker’den Ergani, Dicle ve Eğil’e çıkarma

Eski Bakan Eker’den Ergani, Dicle ve Eğil’e çıkarma
Gıda, Tarım Eski Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Diyarbakır’ın Ergani, Dicle ve Eğil İlçelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, beraberinde milletvekili Ebubekir Bal ve AK Parti’nin yeni İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’ı alarak İlçelere çıkarma yaptı. Bakan Eker ve beraberindeki heyet önce Eğil İlçesi’ne gitti. Vatandaşlar tarafından karşılanan Eker daha sonra AK Parti Eğil İlçe binasına giderek partililerle sohbet eti.

Eker ve beraberindeki heyet daha sonra Dicle İlçesi’ne geçti. Buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Eker daha sonra İlçe binasına geçti, heyet ardından Ergani’ye gitti.

eker-tigris.jpg

İlçelerimizi güzel yarınlara taşıyacağız

Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Eker, “Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olduğu bu kutlu yolda birlikte yürüdüğüm teşkilat mensubu arkadaşlarımla bir araya geldik. İlçe teşkilatımızı ziyaret edip partililerimizle hasret giderdik.  AK Kadrolarımızla gece gündüz çalışarak İlçelerimizi güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Demokrasi şölenimizi coşkuyla gerçekleştirdiğimiz il kongremizin ardımdan durmak yok yola devam diyerek hedeflerimize kararlılıkla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.