Bakan Mehdi Eker: “3 şey’ ihtiyacımız var; Barış, Huzur, İstihdam”

Bakan Mehdi Eker: “3 şey’ ihtiyacımız var; Barış, Huzur, İstihdam”
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, “ Bizim ihtiyacımız olan 3 şey var; barış, huzur, istihdam” dedi.

“30 Mart Türkiye’nin barış seçimi olacak”


DİYARBAKIR - Bakan Eker, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, seçimi Türkiye’nin barış seçimi olacağını belirtti. Bakan Eker, “30 Mart’ta Türkiye bir seçime gidiyor. Bunun adı her ne kadar yerel seçimler olsa da bu seçim aynı zamanda Türkiye’nin barış seçimi olacak. Aynı zamanda Türkiye’nin huzur seçimi ve Türkiye’nin kalkınmasının istikrar içerisinde devam etmesinin seçimi olacak. Kürt ve Türk kardeşliğini tesis edecek barışı çözüm süreciyle kalıcı bir hale getirecek olan parti AK Parti hükümetidir, Nerede kan dökülürse o kan bizim kanımızdır. Biz kan dökülsün istemiyoruz, barış ve huzur istiyoruz. Biziz ihtiyacımız olan 3 şey var; barış, huzur, istihdam” dedi.

“Bu coğrafyada 3 bin köy yakıldı”
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarioğlu da yaptığı konuşmada, AK Parti döneminde yapılan demokratikleşmeyi anlatarak, “Bu coğrafyada 3 bin köy yanmıştı. Ama AK Parti geldikten sonra köye geri dönüş için hem özür dileyip tazminat ödedi vatandaşa, hem de geri dönenlere her türlü imkanı sundu. Bu coğrafya da gece olunca kayıplar, işkenceler, zulümler, faili meçhuller hırla sürüp gidiyor, kimseden hesap sorulmuyordu.” Dedi.

mehdi-eker-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.