Bakan Ramazanoğlu, STK temsilcileriyle buluştu

Bakan Ramazanoğlu, STK temsilcileriyle buluştu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, kentte bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Diyarbakır Polis Evi’nde bir araya geldi.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy; “Bu akşam davete icabet eden bütün sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına teşekkür ediyorum. Bugününü bize ayıran Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na da Diyarbakır adına şükranlarımızı sunuyoruz. Diyarbakır’da son günlerde yaşadığımız sorunların çözümünde Aile ve Soayal Politikalar Bakanlığımızın çok önemli katkıları oldu. Vatandaşlarımıza maddi kaynak ulaştırmada Sayın Bakan Ramazanoğlu’nun önemli destekleri oldu. Diyarbakır halkı adına kendilerine teşekkür ederek saygılarımı iletiyorum” dedi.

 

''DİYARBAKIR HALKININ REFAHINI ARTIRMAK İÇİN YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ''

Bakan Ramazanoğlu ise Diyarbakır’ın Selahaddin Eyyübi'nin şehri olduğunu ve bu şehirde yükselen yapılarda ortak medeniyetlerin izlerini gördüklerini belirtti. Barış ve kardeşlik duygularıyla medeniyetimizi gelecek nesillere taşıyabileceğimizi vurgulayan Bakan Ramazanoğlu, “Hükümetimiz döneminde hiçbir ayrım yapmaksızın Diyarbakır halkının sosyal ve ekonomik refahını artırmak için yatırımlarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Hem sosyal alanda yaptıklarımız, maddi anlamda yardımlarımız ve psikolojik rehabilitasyon adına sahada çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonraki süreçlerde de daha da yoğun çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

bakan-(2)-001.jpg

 

''SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLUMUN VİCDANIDIR''

“Sivil Toplum Kuruluşları demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarıdır ve devletin elinin giremediği, söz söyleyemediği ve var olamadığı yerde toplumun vicdanı olarak o alanı dolduracak çalışmaları yapar” değerlendirmesinde bulunarak sözlerini tamamladı.

 

Haber: Ali VURANEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.