Bakan Soylu: İddiaların hepsi saçmalık

Bakan Soylu: İddiaların hepsi saçmalık
Son dakika: Habertürk’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Organize suç şüphelisinin, suçlusunun, yıllarca herkesin bildiği, tanıdığı birisinin bu iddialarının hepsi saçmalık” dedi.

TİGRİS HABER- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de Kübra Par moderatörlüğünde gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

 

Bakan Soylu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Benim hayatta bu işlerin hiçbirinden korktuğum yok. Bir kere biz Müslümanız ve Allah'a teslimiz. Toplumun bize verdiği emanete helal getirecek işler yapıyorsak, korku dağları aşar. Ne soracaksanız bütün öğrendiklerimle, samimiyetimle cevap vereceğim.

Kirli bir plan

Şunu söyleyebilirim. Organize suç şüphelisinin, suçlusunun, yıllarca herkesin bildiği, tanıdığı birisinin bu iddialarının hepsi saçmalık. Bunlarla ilgili hiç muhatap değiliz. Dikkat ederseniz birinci ve ikinci videoda şahsımla alakalı bir durum yok ve ben o zaman devreye girdim. Bir şey gördüm. Hepimiz eski Türkiye'yi biliyoruz. Bugün karşı karşıya kaldığımız süreçleri de biliyoruz. Bir siyasal kadastrasyon gördük. Bir tasarım, bir kötü plan, bir kirli plan. Bir delinin, her türlü sapkınlığın içinde olan bir kişinin ipe sapa gelmez açıklamaları diye görmedim.

Bir sessizlik hakim

Bir eleman bir spikerlik yapıyor ve bir sözcülük ortaya koyuyor. İddiaları ve iftiraları tamamen boş olsa da devleti hedef alıyor. Türkiye'ye güya kendi adına tırnak içinde bir vesayet koymaya çalışıyor. Herkese ipiniz elimde diyor ve bir sessizlik hakim.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum