Bakan Yılmaz: Kimse 367’lere sığınamayacak

Bakan Yılmaz: Kimse 367’lere sığınamayacak
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili, “Bundan sonra artık kimse 367’lere sığınamayacak. Kim kendine güveniyorsa bu er meydanına çıksın diyoruz” dedi.

BİNGÖL - Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’de bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, partisi tarafından düzenlenen vefa iftar programına katıldı. Bingöl Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında konuşan Bakan Yılmaz, AK Parti’nin önemine vurgu yaparak, “Rahmetli Menderesi anlamadan, Rahmetli Özal’ı düşünmeden, Rahmetli Necmettin Erbakan’ı anmadan AK Partiyi anlamamız mümkün değil” dedi.

“Çözüm sürecini tamamlamak istiyoruz”
Açıklamasında cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Bakan Yılmaz, “Önemli bir dönemden geçiyoruz. 10 Ağustos’ta yeni bir seçim daha var. Türkiye’yi çok farklı bir noktaya taşımak istiyoruz. Çok farklı bir güce ulaşmasını istiyoruz. İçeride demokrasimizi daha da derinleştirmek istiyoruz. Çözüm sürecini Allah’ın izniyle tamamlamak ve şiddeti, bu kavgayı ülkemizin gündeminden tamamen düşürmek istiyoruz. Ekonomisi çok daha fazla büyütmek, ekmeğimizi çok daha fazla büyütmek ve sosyal adaleti, sosyal politikaları arttırarak büyüyen ekmeğimizi adaletli bir şekilde toplumumuza yansıtmak istiyoruz. Dünyada bölgemizde yaşanan birçok olaya daha etkili bir şekilde müdahil olmak istiyoruz. Ve mazlumların yanında, haksızlığa uğramışların yanında çok daha güçlü bir Türkiye olarak durmak istiyoruz. İşte bütün bunların anahtarı 10 Ağustosta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Allah’ın izniyle halkımız doğrudan cumhurbaşkanını seçecek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.