Bal ligi kaldığı yerden devam

Bal ligi kaldığı yerden devam
Geçtiğimiz hafta Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı nedeniyle ertelenen BAL Ligi kaldığı yerden devam edecek.

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz hafta Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı nedeniyle ertelenen BAL Ligi kaldığı yerden devam edecek. 17 Aralık’ta oynanması gerekirken ertelenen 10.hafta maçları 20 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

9.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor,Batman Kayraspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bağlar Belediye spor ise Diyarbakır’da Hakkâri Zapspor ‘la karşılaşacak.

Lig kaldığı yerden devam

Hakem Halil Umut Meler’e yönelik olarak gerçekleşen ve büyük tepki çeken saldırı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ertelenen ligler yeniden başlıyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) kaldığı yerden devam edecek.

BAL 9.Grup’ta 17 Aralık’ta oynanması gereken karşılaşmalar 20 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

19 puanla üçüncü sırada bulunan Diyarbakırspor, deplasmanda Batman Kayraspor’la puan mücadelesi verecek.

Topladığı 16 puanla 5.sırada yer alan Bağlar Belediyespor, saat 13.00’da başlayacak müsabakada Seyrantepe Spor Tesisleri’nde Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor’la karşılaşacak.

Haftanın tüm maçları saat 13.00’da başlayacak.

Olaylı Maçın Kararı Açıklandı, 3 Puan Şırnak’a Verildi

Bu arada TFF, yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan 2.haftadaki Bitlis Özgüzelderespor-Şırnak Petrolspor maçıyla ilgili kararını verdi, Şırnak temsilcisini 3-0 hükmen galip ilan etti. Böylece Şırnak Petrolspor puanını 19’a yükseltti.

9.Grup’ta 21’er puana sahip olan Mazıdağı Fosfatspor ve Bitlis Özgüzelderespor ilk 2 sırayı paylaşırken, 19’ar puanı olan takımlardan Diyarbakırspor üçüncü ve Şırnak Petrolspor da dördüncü sırada yer alıyor. 16 puanlı Bağlar Belediyespor ise beşinci sırada bulunuyor.

İşte 9.Grup’ta 20 Aralık Çarşamba Günü Oynanacak Maçlar

Bağlar Belediyespor-Meskan Ölmez Madencilik Hakkâri Zapspor

Batman Kayraspor-Diyarbakırspor

Yeşil Vartospor-Bitlis Özgüzelderespor

Mazıdağı Fosfatspor-Van Gölü Sportif Faaliyetler

Siirt Kayabağlar Gençlikspor-Şırnak Petrolspor

Çınar Belediyespor-Yenişehir Belediyespor

Bay: Diyarbakır Adaletspor

(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.