Bandırma’da Amedspor rüzgarı: Taraftarlar inançlı
Norşin ÖNCEL-Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Bandırmaspor taraftarları, karşılaşmanın kolay olmayacağı görüşünde birleşti. Bir taraftar, mücadelenin sert geçeceğini belirterek, “Kartların ön plana çıktığı bir maç olabilir. Ama Bandırmaspor kazanır. 2-1 diyorum, belki 3-2 de olabilir” ifadelerini kullandı.
TFF 1. Lig’de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birinde Bandırmaspor ile #Amedspor bugün saat 16.00’da Bandırma’da karşı karşıya geliyor. Tigris Haber olarak kiritk maç öncesi Bandırma’da taraftarların görüşlerini sorduk. pic.twitter.com/CrWovKjriX
— Tigris Haber (@TigrisHaber) April 19, 2026
Karşılaşmanın temposunun yüksek olacağına dikkat çeken futbolseverler, iki takımın da gol bulabileceği bir senaryonun öne çıktığını dile getirdi.

“3-1 Amedspor alır”
Amedspor taraftarları iddialı: “3-1 kazanırız”

Amedspor cephesinde ise galibiyet inancı daha net. Diyarbakır kökenli olup Balıkesir’in Edremit ilçesinden maça gelen taraftarlar, takımlarına güvendiklerini vurguladı. Bir taraftar, “3-1 Amedspor alır” derken, bir diğeri ise şampiyonluk hedeflerine dikkat çekerek, “Cefasını çektik, sefasını da yaşayacağız. 3-1 kazanacağız inşallah” dedi.

“Geçmişte korku vardı, bugün sahiplenme var”
Amedspor taraftarlarından biri, kulübün yıllar içindeki değişimine de değinerek dikkat çeken ifadeler kullandı. Taraftar, geçmişte insanların maçlara gitmekten çekindiğini belirterek, “Eskiden ‘maça gel’ dediğimizde korkanlar vardı. Bugün bakıyorsun aynı insanlar kulüp yönetiminde yer alıyor” diye konuştu.

Bandırmaspor cephesinde temkinli iyimserlik
Ev sahibi ekip taraftarları ise daha temkinli bir yaklaşım sergiledi. Bir taraftar, “2-0 Bandırmaspor kazanır, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarız” ifadelerini kullanırken, bazı futbolseverler ise beraberlik ihtimaline dikkat çekti.

Bir başka taraftar ise “1-1 ya da 2-1 olabilir, sonucu kestirmek zor. Zorlu bir maç olacak” diyerek karşılaşmanın dengede geçeceğini savundu.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.