Barakazi’den ‘istifa’ açıklaması

Barakazi’den ‘istifa’ açıklaması
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti’den Bingöl Belediye Meclis üyeliğine seçilen Nurten Ertuğrul’un, belediye meclis üyelerinin görev dağılımının ardından meclis üyeliğinden istifası ve basına yansıyan iddiaları üzerine açıklamada bulundu.

Bingöl-- Beraberindeki AK Partili Belediye Meclis üyeleriyle birlikte basın açıklamasında bulunan Barakazi, Ertuğrul'un beklentileri karşılanmadığı için istifa ettiğini söyledi. Partilerinin kadınlara bakışının ve verdiği değeri kamouyunun gördüğünü belirten Barakazi, "AK Parti'mizin Kadın Kollarından ana kademeye, Bakanlar Kurulu’ndan milletvekilliğine, belediye başkanlığından meclis üyeliğine kadar tüm kademelerinde kadınlarımız temsil edilmektedir. Başbakanımızın dediği gibi, bizim asıl muradımız siyaset yapmak, siyaset sahnesinde yer sahibi olmak, bir takım mevki makamlara kavuşmak olmamalıdır. Hiçbir arkadaşımızın, bundan farklı bir beklentisinin olduğuna da inanmıyorum. Ama öte yandan, sıklıkla yapıldığı gibi sonu millete hizmete çıkan bu yolda, gençle yaşlıyı, doğuluyla batılıyı, köylüyle kentliyi nasıl bir birine rakip görmüyorsak, kadınla erkeği bir rekabet yarışının iki tarafı olarak da görmüyoruz" dedi.
Bingöl Belediyesi kapılarının kadınlara asla kapanmadığını ve kapanmayacağını vurgulayan Başkan Barakazi, hizmetlerinin odak noktasının kadınlar olacağını sözlerine ekledi.(İha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.