Barış tamam, Yıldırım yolcu

Barış tamam, Yıldırım yolcu
Büyükşehir Belediyespor,Barış Ataş transferini gerçekleştirdi. Bekleneni veremeyen Erhan Yıldırım'dan ise kulüp bulması istendi.

1.5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Mücadele ettiği Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışı ikinci yarıda devam ettirerek PTT 1.Lig'e çıkmanın hesaplarını yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, transferde ilk anlaşmaya Barış Ataş'la vardı. Yönetimin Diyarbakır'da anlaştığı Barış, dün Antalya'ya gelerek takıma dahil oldu. 1.5 yıllık anlaşma sağlanan 27 yaşındaki ön libero,şampiyonluğa kilitlenen memleketinin temsilcisinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

'MEMLEKETE DÖNMEK HEYECAN VERİCİ'

Barış,"Diyarbakırlıyım ve Diyarbakırspor'da yetiştim. Diyarbakırspor'da şampiyonluk yaşadım,Süper Lig'de iki dönem oynayarak genç yaşta kaptanlık yapma şerefine eriştim. Daha sonra şartlar gerektirdiği için buradan ayrılarak başka takımlarda oynadım. Şimdi tekrar dönmek nasip oldu. Büyükşehir Belediyespor gibi şampiyonluk hedefleyen bir takımda oynamak heyecan verici. Amacım şampiyonlukta pay sahibi olmak. PTT 1.Ligi'ne çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

 DOĞRUL : 'KALİTESİNE GÜVENİYORUZ'

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul da Barış'ın tecrübesine ve kalitesine güvendiklerini söyledi. Doğrul,"İhtiyacımız olan bir transferi yaptık. Barış,hem Diyarbakrlı hem de bildiğimiz bir futbolcu. Başarılı olacağından şüphemiz yok. Hedefi olan bir takımız ve nokta transferler yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İKİ KEZ ÇAPRAZ BAĞLARI KOPMASINA RAĞMEN

Futbola Diyarbakır Etbalıkspor'da başlayan Barış,Diyarbakırspor formasını hem PTT 1.Lig hem de Süper Lig'de giyerken,2 kez çapraz bağları kopmasına rağmen sahalara dönmeyi başardı. Trabzonspor,Mersin İ.Y,Adanaspor ve Fethiyespor'da oynarken, genç ve ümit milli takımlarda da forma giydi.

ERHAN YILDIRIM'A : 'KULÜP BUL'

Barış'ın boşta olan 21 numaralı formayı giymesi beklenirken,takımdan ayrılan ikinci futbolcu Erhan Yıldırım oldu. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen isimlerin başında gelen tecrübeli savunma oyuncusundan kulüp bulması istendi. Takımdan daha önce de Sercan Özdem ve Bülent Kalecikli ayrılmıştı.

Öte yandan son olarak Siirtspor'da oynayan eski Diyarbakırspor'lu Abdullah Çetin'in transferi de gündemde. Tecrübeli futbolcu ile bir kaç gün içinde anlaşma yapılması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.