‘Barışa vesile olan Erdoğan’a teşekkür etmek istiyoruz’

‘Barışa vesile olan Erdoğan’a teşekkür etmek istiyoruz’
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde 3 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle 4 aile barıştırılmıştı. Karaduman ailesi, bugün kente gelecek olan Erdoğan’a barışa vesile olduğu için teşekkür etmek istediklerini söyledi.

TİGRİS HABER- Ergani İlesi’nde, 2011'de Gül ve Karaduman aileleri arasında başlayan husumet, Kaplan ve Kahraman ailelerinin de dahil olmasıyla 8 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından büyüdü. Aralarında husumet başlayan aileler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın girişimi sonucu düzenlenen programda barıştırılmıştı.

Sayın Erdoğan'a teşekkür borcumuz var

Yaklaşık 3 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşmek için beklediklerini ifade eden Gül Karaduman, “Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsun devreye girer girmez husumetli aileler barıştırıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Barış etkinliğinin ardından sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek için randevu istemiştik ancak yoğun programlarından dolayı görüşememiştik. Bugün Erdoğan’ın kente geleceğini öğrendik. Barışa vesile olduğu için sayın Erdoğan’a bir teşekkür borcumuz var. İnşallah kendisini görür teşekkürümüzü ederiz” dedi.

Bozdağ'da katılmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelerin barıştırılması için AK Parti Yozgat Milletvekilli Bekir Bozdağ ile Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu görevlendirmişti. Barış programına cep telefonuyla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gül, Karaduman, Kaplan ve Kahraman ailelerini tebrik etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.